Bu sayfayı yazdır

İLTER BURAK KALAY GÖNÜLLÜMÜZ OLDU...

İlter Burak Kalay, bu yıl Hepyaşam Derneği gönüllüsü olarak Kadıköy Belediyesi Yaz Konserleri etkinliklerinde bizlerle buluşuyor.

20 Temmuz- 2014 Pazar akşamı 21.30 da  Selamiçeşme-Göztepe Özgürlük Parkı amfi tiyatrosunda gerçekleşecek Türk Sanat Müziği konserinde, sanatçı duyarlılığı ile toplumumuzun önemli bir sağlık sorununa dikkat çekecek...

Konser arasında derneğimiz ve ortak projeler ürettiğimiz Türk Karaciğer Vakfı ile Viral Hepatitle Savaşım Derneği yöneticisi doktorları sahneye alacak olan Kalay, Kadıköylülere “Gelin şarkıları birlikte söyleyelim” duyurusu yapıyor…

 

İlter Burak Kalay’ın özgeçmişi…

İstanbul doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır.1999 yılında kazandığı, İ.T.Ü.Türk Müziği Devlet konservatuarı şan bölümünden 2003 yılında mezun olmuştur.

Öğrencilik yıllarında Nevzat Atlığ, Alaeddin Yavaşça, Tülin Korman, Selahattin İçli, Erol Sayan, Çetin Körükçü, Erol Uras'dan usul, repertuar ve şan, Abdi Coşkun'dan tambur dersleri almıştır. Serdar Öztürk yönetiminde, İTÜ Türk Müziği Çok sesli müzik korosunda bas bariton olarak icra yapmıştır.

Aynı yılın aralık ayında , T.E.V.nın yeni sesler kazandırmak amacıyla düzenlediği Zeki Müren- Safiye Ayla ses yarışmasında Zeki Müren dalında 1.lik ödülüne layık görülmüştür.2004 yılnda TRT İstanbul radyosunun açtığı akitli sınavını kazanarak radyo çalışmalarına başlamıştır.2005 yılından bu yana İsem'de (İstanbul Engelliler Müdürlüğü) eğitilebilir zihinsel engelli yetişkinlere müzik terapi dersleri vermektedir.Bu güne kadar mıuhtelif radyo ve TV kanallarında müzik programlarına katılmıştır.Yurt içi ve yurt dışında birçok konser,ve festivallerde yer almıştır. Öğrencilik yıllarından beri seçkin mekanlarda sahne almakta halen muhtelif tarihlerde konserler vermeye ve koro şefliği ( 4 ayrı koro' da) çalışmalarına devam etmektedir.