HEPYAŞAM DERNEĞİ

Dr. Ünalmış: 28 Temmuzda yeni etkinliklerimiz var

 

28 Temmuz Dünya Hepatit Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da toplumumuzda farkındalığı arttırıcı etkinlikler gerçekleştiriyoruz.

2020 yılında dünyayı saran COVİD 19 yüzünden etkinliklerimizi çoğunlukla dijital ortamda sunuyoruz.

HEPYAŞAM Derneği olarak bu yıl Türk Karaciğer Vakfı ile iş birliği içinde İstanbul Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu desteği ile faaliyetlerimizi planladık… Bu çerçevede şehir içi ulaşım araçları olan metro, metrobüs, vapurlarda ve istasyonlarda hepatit konusunda kısa bir bilgilendirici video sunuyoruz. Şehrin çeşitli semtlerinde billboardlarda da bu hafta için özel hazırlanan görsellerimiz yer alıyor.

İstanbul halkına ulaşmamızı sağlayan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne, destekleyen İstanbul Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu’ndaki dostlara, bütün görselleri gönüllü olarak hazırlayan genç arkadaşlarımıza, ücretsiz olarak yayınlanmasını sağlayan Medya A.Ş’ye teşekkür ederiz.

Ayrıca bu gece İstanbul Boğazı üzerindeki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ışıkları hepatitin bütün dünyadaki sembol rengi olan sarı renkte yanacak. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bu destekleri için teşekkür ederiz.

Bir diğer sarı ışıklandırma etkinliğimiz de tarihi Galata Kulesi’nde gerçekleşiyor. Bunun için de Kültür ve Turizm Bakanlığı’na teşekkür ederiz.

 

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.