HEPYAŞAM DERNEĞİ

HEPYAŞAM GENEL KURULU YENİ YÖNETİCİLERİNİ SEÇTİ

HEPATİTLE YAŞAM HASTA VE HASTA YAKINLARI TOPLUMSAL BİLGİLENDİRME DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNİN 17/EKİM/2015 TARİHLİ GENEL KURULUNA AİT TOPLANTI TUTANAĞI

Yönetim Kurulunun telefonla ve dijital ortamda duyurduÄŸu üzere Genel Kurul Toplantımız 17 Ekim 2015 Cumartesi günü Ä°stanbul Ãœniversitesi Beyazıt kampüsünde bulunan Profesörler Evi’nde  saat 11.30’da Dernek BaÅŸkanı Hilal Ãœnalmış Duda’nın  açış konuÅŸmasıyla baÅŸladı.

1- Gündemin birinci maddesi gereÄŸince Dernek BaÅŸkanı bir açılış konuÅŸması yaptı ve yapılan yoklamada 104 üyeden 19 üyenin asaleten 4 üyenin vekaleten hazır bulunduÄŸunu 10 Ekim 2015 tarihli ilk toplantıda yeterli çoÄŸunluk bulunmadığından yapılan bu ikinci toplantının  katılan üyelerin iÅŸtirakiyle yapılacağını söyledi.  

 

2-Gündemin ikinci maddesi gereÄŸince dernek baÅŸkanının davetiyle Aziz Åžehitlerimiz  anısına bir dakikalık saygı duruÅŸu yapılarak hitamında Ä°stiklal Marşımız okundu.


3-Gündemin üçüncü maddesi gereğince
divan heyetinin oluÅŸturulması için oylama yapıldı ve akabinde Divan BaÅŸkanlığına Gülay Åžaklar,  Katip üyeliklere Fatma Suriye CülcüloÄŸlu ile Gülsevin ÅžimÅŸek seçildiler.

 

 

4-Gündemin dördüncü maddesi gereğince Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hilal Ünalmış Duda tarafından okundu.

-Hilal Ünalmış Duda’nın teklif ederek Genel Kurul’un onayına sunduğu;


a) Yeni Projelere katılmak için yetki isteği;


b) Avrupa Birliği fonlarından proje desteği almak amacıyla profesyonel personel istihdam edilmesi konusu;


c) Dernek merkez adresinin gerektiğinde başka bir adrese taşınması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi konusu oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.


- Denetim Kurulu Raporu Başkan Nevzat Gökmen ve Gelir Gider Raporu SMMM İlhan Tansel Gülşen tarafından okundu.


 

5- Gündemin beşinci maddesi gereğince okunan raporlar teker teker genel kurulun oyuna sunuldu. Yapılan oylamalar sonunda Yönetim ve Denetim Kurulları oybirliğiyle aklandı.


6- Gündemin altıncı maddesi gereğince
tahmini bütçe görüşmelerinde söz alan Hilal Ãœnalmış Duda gelecek senelere iliÅŸkin bütçe çalışması yapılmadığını,  dernek  çalışmaları ve harcamalarının ÅŸu an sadece yapılan bağışlarla yürütüldüğünü, önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler ve harcamaların yine alınan bağışlara baÄŸlı olarak gerçekleÅŸtirilebileceÄŸini bildirdi.


7- Gündemin yedinci maddesi gereğince t
üzük değişikliği ile ilgili herhangi bir teklif olmadığından bu madde görüşülmeden geçildi.


8- Gündemin sekizinci maddesi gereği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelikleri seçimlerine geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; aşağıda tablo halinde Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeler ile denetim kurulu asil ve yedek üyeler seçildiler.

 

YÖNETİM KURULU ASIL VE YEDEK ÜYELER

 

S.N

YÖNETİM ASIL

ALDIÄžI  OY

S.N

YÖNETİM YEDEK

ALDIÄžI OY

1

Hilal Ünalmış Duda

23

1

Arzu Küçük

23

2

Hayriye Mine Avunca

23

2

İrem Özdemir

23

3

Nevin Çalışkan

23

3

Fatma Suriye Cülcüoğlu

23

4

Aşkın Bildir

23

4

   

5

Defne Feyza Alegöz

23

5

   

6

Murat ErbaÅŸ

23

     

7

Sabiha Funda Cansever

23

     

 

DENETLEME KURULU ASIL VE YEDEK ÃœYELER

 

S.N

DENETLEME  ASIL

ALDIÄžI  OY

S.N

DENETLEME YEDEK

ALDIÄžI OY

1

Nevzat  Gökmen

23

1

Pınar Atabay

23

2

Mine Güven

23

2

Gülten Egeli

23

3

Gülay Şaklar

23

3

   

           
Seçim sonrasında divan başkanı seçim sonuçlarına itirazı olan olup olmadığını ya da seçildiği görevden affını isteyen olup olmadığını sordu. Herhangi bir cevabın gelmediği görülünce seçim işlemleri sonuçlandı.

 

9- Gündemin dokuzuncu maddesi gereÄŸi dilek ve temennilere geçildi.  Hilal Ãœnalmış Duda’nın teklifi üzerine

 

a) Sosyal Komite; Hasta Hakları Komitesi oluşturuldu.

Sosyal İşler Komitesi için; Fatma Suriye Cülcüoğlu, Nihal Özdemir, Pınar Atabey, Mustafa Kerem Çelikkol ve Tuncay Balkuv;

Hasta Hakları Komitesi için; Fatma Ertuğrul, Barbaros Akkurt ve Nevzat Gökmen, seçildiler.

Ayrıca Prof. Dr. Ömer Fehmi Tabak, Sağlık Danışmanı olarak seçildi.

Ayrıca cep telefonu aracılığıyla mobil aidat sistemi kurulması konusunun incelenmesi için yönetim kuruluna yetki verildi.

Gündem maddelerinin konuÅŸulmasının ardından, Genel Kurul toplantısı,  Divan BaÅŸkanının kapanış konuÅŸmasıyla saat 14.00’te  sona erdi. 

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) iÅŸaretli alanlara gerekli bilgileri girdiÄŸinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.